В Одесі 19 жовтня на території Дачі Анатри відбудеться благодійний обід, кошти якого підуть на реконструкцію старовинної будівлі.

Отже, у суботу на Французькому більварі на відвідувачів заходу будуть чекати казан мідій від "Маман", казан юшки від "Дачі", 100 пан-кейків, сотня еклерів, розписні пряники, фірмовий мега-торт від власниці рекордів України Оксани Бубликової.

Також своїми стравами будуть радувати ресторани Два Карла, ресторан української кухні U, Веранда, Брістоль, Ресторан Фребюль, Шерлок, Фіш&Кіш і Софі Кафе.

Також на даному аукціоні будуть розігрувати полотного відомого і яскравого фотографа Ігоря Стиника, тому таку подію важливо не прогавити. А художники Urban Sketchers Odessa прямо під час обіди будуть малювати будівля Дачі Анатра. Ці роботи теж можна буде придбати.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Вартість входу становитиме 750 грн з людини. Щоб стати частинкою даної події потрібно лише перерахувати цю суму на реквізити Замок Монстрів БФ "Корпорація Монстрів" ( Р/Р 26001054223227, Картка Приватбанку 5169 3305 1907 4931, МФО 328704 ОКПО 41569293) і зареєструватися.

Нагадаємо, що львів'янки, кличте подружок: де в місті організують розпродажі "для дівчаток"

Як повідомляв портал Знай.ua, франківська молодь показала свої таланти

Також Знай.ua писав про те, коли буде День захисника України і дізнайтеся, що можна подарувати чоловікові