Блія "Привозу" неподалік проїжджої частини позникали торговці квітами. Тепер замість них там гори сміття.

Зараз ця територія виглядає як після постапокаліпсису. Купи непотребу, яке розлітається по свьому базарі.

Люди, які раніше тут торгували розповіли, що адміністрація ринку попросила мирним шляхом прибрати свої точки продажу. Ніяких скандалів та перепалок не було. Все вирішили спокійно.

Вже зі вчорашнього дня тут ніхто не торгує. Не дивно, що зараз інші торговці, які розмістилися на тротуарі переймаються за своє місце. Сьогодні, як вони кажуть, їх ніхто не чіпає, але завтра точно також можуть прийти і до них.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Така поведінка адміністрації ринку пов'язують із закінченням реконструкції частини Привозу, вхідна група якого буде виходити якраз на перехресті вулиці Єкатерининської та Новощепного ряду.

Рішення очистити частину торговців була для того, аби полегшити пересування людей по ній, адже раніше з цим були великі проблеми.

Нагадаємо, що Привоз закриють? В Одесі на популярному ринку гримить скандал, копи "арештували" прилавки

Раніше Знай.ua повідомляв, стало відомо, ще одна європейська країна стала доступнішою для України завдяки взаємному відмови від візових вимог.

Також Знай.ua писав, під Києвом побудують один з найбільших ТРЦ в Європі.