На табло міжнародного одеського аеропорту з'явилася картинка, де зображена Грета Тунберг з нецензурною лексикою.

Даний конфуз стався 16 жовтня. Повідомляється, що образливий напис був адресований відомій шведській екоактивістці. Фото швидко розлетілися по мережі.

Так, на табло замість розкладу руху літаків висвітилося нецензурний вислів і фото 16-річної Грети.

Адміністрація аеропорту вже відреагувала і пояснила, що їх швидше за все зламали хакери, які і влаштували таке неподобство.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Крім зображень Грети Тунберг з нецензурним написом англійською мовою, хакери також дезінформували пасажирів, розмістили недостовірну інформацію про скасованих рейсах. Вони поширювали дезінформацію не тільки на моніторах у новому терміналі, а і на офіційному сайті аеропорту",- повідомили прес-службі.

Грета Тунберг активно виступає проти глобального потепління. Дівчина неодноразово піднімала тему, що авіасполучення є небезпечними і пагубно впливають на навколишнє середовище.

Нагадаємо, що Грета Тунберг відреагувала на слова Путіна: "Добрий, але..."

Як повідомляв портал Знай.ua, у містечку Норфолк 13-річна екоактивистка Надя Спракс змінила місце навчання.

Також портал Знай.ua писав, що актор і ексгубернатор Каліфорнії Арнольд Шварценеггер подарував 16-річної кліматичної активістці з Швеції Грете Тунберг електромобіль Tesla Model 3.