В Одеській області триває загальнодержавна операція "Мігрант".

Про це повідомили в прес-службі обласної поліції.

Операція була створена для зупинення нелегальної міграції та подібним порушенням закону України.

"Профілактичні заходи проводяться в два етапи: з 8 по 17 жовтня — підготовчий, а з 18 жовтня по 19 листопада — практичний. До операції, крім поліцейських, залучені прикордонники, працівники міграційної служби та СБУ", — сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Правоохоронці будуть відпрацьовувати ринки, вокзали та інші місця масового скупчення людей і перевіряти іноземців на законність їх перебування на території України.

Нагадаємо, що львівські прикордонники накрили турка із краденими автівками: рвався до Польщі "на заробітки". Чоловік із ранцем прямував до Польщі повз кордон. Як з'ясувалося, до України чоловік прибув літаком та законним шляхом.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що в Одесі накрили гігантську "ничку" з цигарками і алкоголем: сто грамів гидоти - і реанімація

Також портал "Знай.ua" інформував, що ворожка" витягнула з молодої львів'янки цілий статок