Після моторошної пожежі в "Токіо Стар", яка забрала життя 9 людей в Одесі проводяться позаплановані перевірки готелей.

Співробітники ДСНС навідуються в санаторії та готелі, аби перевірити у якому стані перебувають протипожежні заходи. Повідомляється, що інспектори перевірили понад 542 об'єкта.

Через порушення правил пожежної безпеки вже виписали 203 протоколів. Всього в області 1001 будівля, які потрібно перевірити. Закінчити інспекцію планують до 16 грудня.

Перевіряють в основному справність сигналізації, систему зовнішнього протипожежного захисту, як обладнані під'їзні шляхи до будівель, відповідність шляхів евакуації та наявність засобів пожежогасіння. Також проводять інструктажі з пожежної безпеки з керівниками і персоналом.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Проте якщо власники чи працівники готелей відмовляються пускати працівників для перевірки, відомство повідомляє про це правоохоронні органи.

Нагадаємо, що смертельна пожежа у "Токіо Стар": фігурант справи може вийти сухим із води, рішення суду ошелешило Одессу

Як повідомляв портал Знай.uа, по справі про пожежу "Токіо Стар" спливли нові деталі.

Також Знай.uа писав, за фактом пожежі в готелі "Токіо Стар" вже відкрито дві кримінальні справи.