В Одесі чоловіка, якого затримали за дрібне хуліганство випадково знайшли гранату.

Про це повідомили в поліції Одеської області.

Повідомляється, що місцеві жителі викликали правоохоронців оскільки вони побачили як невідомий чоловік справляє нужду біля зупинки громадського транспорту.

Інцидент стався на вулиці Вапняної. Поліцейські прибули туди, щоб зафіксувати дрібне хуліганство, і провели огляд порушника. В кишені у чоловіка знайшли РГД-5. За словами хулігана, він купив її у знайомого з метою самозахисту.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Тоді поліцейські провели обшук і у продавця. Вдома у нього знайшли гранату М 75. Пояснювати її походження чоловік відмовився. За даними фактами ведеться слідство.

Нагадаємо, в результаті вибуху невідомого предмета на дитячому майданчику в селі Пашена Балка Дніпровського району Дніпровської області шестеро дітей отримали травми різного ступеня тяжкості. Повідомляється, що вибух пролунав близько 20:00, коли діти гралися з невідомим предметом.