На одеських вулицях засвітилась рідкісна автівка. Яскраві фото змусили любителів машин прикипіти до екранів.

Не так давно у місті засвітився новітній GT63 S 4Door, а тепер на камеру потрапив шестиколісний Гелендваген. Це рідкісний звір, адже всього випустили трохи більше сотні таких пікапів.

Такому авто доволі важко у вузьких вуличках Одеси, адже цей красень має діаметр розвороту близько 15 метрів. Хоча у такій обстановці шестиколісний Гелик виглядає ще більш переконливо. Нагадаємо, що позашляховик оснащений 5,5-літровим 544-сильним V8, також у нього п'ять заблокованих диференціалів і система підкачки коліс.

Нагадаємо, що на занедбаному пустирі Велиокбритании виявлено ціле кладовище старих авто. Примітно, що практично всі вони - класика ВАЗ. Втім, ніякої цінності автомобілі вже не уявляють, так як вони майже повністю поглинені природою, так як вони перебували там занадто довго.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам.