В Одесі закінчилась головна подія року для сфери модельного бізнесу "Dreams & Emotions". Яскравий захід тривав чотири дні.

Другий рік поспіль організатори проводять фешн-подію в приміщенні музею КП "Одесміськелектротранс". Засновниця "Dreams & Emotions" розповідає, що на третій день показу мод була представлена колекція для дітей та підлітків "Living the dream" ("Здійснити мрію").

30 моделей взяло участь у показі, які були ученицями модельної школи. Також на подію завітали гості зі Львова, віком від 3-х до 15-ти років.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Колірну гамму вибрали не просту. Цього сезону модні яскраві кольори, тому за основу створення образів обрали сірий, рожевий, сріблястий та шоколадні кольори.

Також багато глядачів помітили світловідбиваючі стрічки, які стали головною окрасою одягу. Такий аксесуар, запевняють організатори зараз дуже актуальний.

Нагадаємо, головна топ-модель України розбурхала фантазію фанатів.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Алла Костромічова з розмахом відзначила свої 33.

Також портал "Знай.ua" писав, що Алла Костромічова розповіла, як їсти і не товстіти.