Популярному курорту в Одеські області просять дати статус державного значення.

Така петиція з"явилася на офіційному сайті Президента Україна у розділі "Електроні петиції".

Максим Сапронов, який виступив автором заявив, що село Сергіївка Білгород-Дністровського району має отримати даний статус через лікувальні та унікальні властивості. Він зазначив, що на відміну від мінеральних вод, які широко використовують в лікуванні, лікувальні властивості лиману Шаболатського озера мають більше запасів.

На даний­ мо­мент збір під­писів під пе­тицією про­довжується – ще є 89 днів. Щоб звернення розглянув президент, петицію повинні підписати 25 тис. чоловік.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, що не встигає Президент України розібратися з одним питанням, як миттєво на горизонті виникає інше. У українців так само накопичилася низка побажань, які вони висловлюють у вигляді петицій.

Також портал писав, що петиція про припинення фінансування політичних партій з бюджету, розміщена наприкінці липня, побила всі рекорди: за лічені дні вона набрала понад 25 тисяч голосів.

Портал Знай.ua інформував, що у Зеленського відреагували на "відставку": "Дотепний жарт"