В Одесі оштрафували людину похилого віку за те, що він хамовито лаявся на головного лікаря однієї з поліклінік.

Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Відомо, що неприємний інцидент трапився цього літа у поліклініці №8. Так, пенсіонер який особисто мав розмову з головним лікарем почав ображати чоловіка і нецензурно виражатися криком.

Медики повинні були звернутися до правоохоронців для подальшого вирішення такої ситуації. За лайку в бік головлікаря пенсіонера оштрафували на 51 гривню. Його дії суд кваліфікував як дрібне хуліганство.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, українці висміяли закон про буллінг набуває чинності: українцям розкрили всі подробиці. Правила поведінки учня та план заходів, спрямований на запобігання і протидію буллінгу, повинен розміщуватися на сайті навчального закладу.
Також Знай.ua писав про те, що на Одещині оштрафували чоловіка, який нецензурно виражався до сусідських індиків. Курйозний інцидент трапився цього літа. Повідомляється, що невгамовний сусід почав голосно лаятись, коли побачив, що індики пробралися на дах машини.