Одеська поліція піймала водія маршрутного таксі №88, у якого виявили підроблені документи.

Як повідомив начальник патрульної поліції в Одеській області Юрій Рибак, інцидент стався сьогодні вранці на проспекті Академіка Глушка. Водій автобуса БАЗ привернув увагу правоохоронців тим, що їхав не за маршрутом, його зупинили.

В ході перевірки свідоцтва про реєстрацію, було помічено деякі виправлення. Крім того, інспектори з'ясували, що категорії в водійському посвідченні не збігаються з базами даних.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

"Патрульні мали підстави вважати, що документи можуть бути підробленими, тому на місце події викликали слідчо-оперативну групу. Використання підроблених документів серйозний злочин, за яке передбачена кримінальна відповідальність. Тому якщо патрульні поліцейські зупиняють водія з "липовим" посвідченням або іншими документами, ніякі виправдання не допоможуть", — запевнив Юрій Рибак.

Нагадаємо, що "Викинув посеред дороги": у Києві бидло-маршрутник виділився хамською поведінкою

Раніше портал "Знай.ua" писав, що матір вбитого копами 5-річного Кирила змусила Україну ридати: "Мій хлопчик любив життя"

Також портал "Знай.ua" інформував, що на Львівщині небайдужі люди зупинили в стельку п"яного водія: більше за кермо не сяде