В Одесі вже з 1 листопада жителям почнуть подавати тепло.

Бабине літо потихенько покидає Україну, а тому вже зовсім скоро одеситам захочеться одягнути теплі речі та увімкнути опалення вдома.

Віце-мер міста Анатолі Орловський повідомляє, що в Одеси є договір з НАК "Нафтогаз Україна" на постачання газу. На те, щоб опалювальний сезон пройшов благополучно, потрібно 100 млн гривень через різницю, яка з"явилася між діючим тарифом і ціною на газ.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як зазначив віце-мер, "Поки НКРЕ не розглянула новий тариф, а президент обіцяв розпустити колишню комісію та призначити новий склад, який буде погоджувати, не затягуючи питання з тарифами".

Нагадаємо, що "Нафтогаз" знизив ціни на природний газ у жовтні 2019 року. Про це повідомили у прес-службі Нафтогазу України. Ціни стали нижчими на газ для потреб населення та інших споживачів, що отримують газ на регульованих умовах (ПСО).

Як повідомляв Знай. ua, у Україні підвищаться тарифи на опалення.

Також Знай. ua писав, що в Україні стартував опалювальний сезон.