Дві людини загинули в Одесі в результаті бійки іноземців з місцевими жителями.

Про це повідомляє прес-служба поліції області в суботу, 28 жовтня.

Одеські патрульні затримали групу людей, які влаштували криваву різню в центрі міста. Повідомляється, що від отриманих важких травм двох поранених не вдалося врятувати. За життя ще одного продовжують боротися лікарі.

Інцидент стався вночі на Грецькій площі. Іноземці почали конфлікт з трьома одеситами, які поверталися додому після вечірки. Словесна перепалка переросла в бійку, під час якої один з правопорушників дістав з кишені ніж і почав наносити ним удари.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Наразі трьом зловмисникам оголошено підозру. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Максимальне покарання, передбачене законом за скоєне, - довічне позбавлення волі.

Нагадаємо, що пошматував всю сім’ю, матір – не повернути: підліток влаштував криваву різанину сусідам

Як повідомляв портал Знай.ua, мати в Одеській області постраждала від рук рідної доньки.

Також Знай.ua писав про те, що на Франківщині чоловік не витримав знущання брата над матір'ю та розстріляв з револьвера.