28 жовтня продовжили розглядати скандальну справу "Токіо Стару", проте пізніше виявилось, що двоє із трьох суддів взяли самовідвід.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

На засіданні були родичі загиблих жінки і дитини. Справа в тому, що в якості однієї з імовірних причин пожежі в готелі розглядають спробу приховати вбивство дівчинки. Цю версію на попередньому засіданні озвучив Вадим Чорний.

За поппередньою інформацією він заявив, що пожежу міг спровокувати чоловік, який вирішив приховати вбивство своєї доньки. За словами родички загиблих, її зять ні в чому не винен.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Я не знаю, як можна взагалі таке собі уявити. У нього зараз просто немає життя. Ви не знаєте, що таке мати сім'ю і в одну мить залишитися одному. Я сюди їжджу тільки тому, що хочу справедливості" — зазначила Надія Лебедєва.

Нагадаємо, у ніч на суботу, 17 серпня, в готелі "Токіо Стар" сталася масштабна пожежа.

Як повідомляв портал Знай.uа, по справі про пожежу "Токіо Стар" спливли нові деталі.

Також Знай.uа писав, за фактом пожежі в готелі "Токіо Стар" вже відкрито дві кримінальні справи.