В Одесі суд визнав винним одного з фігурантів справи про побиття і виселення з житла людей.

Приморський районний суд Одеси задовольнив клопотання місцевої прокуратури №3 і обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без права на заставу.

Повідомляється, що двоє колекторів застосовували силу для того аби силоміць виселяти людей, які мали певні борги. На камерах спостереженнях видно, як вони вибили двері, з погрозами виштовхали двох мешканців квартири з маленькою дитиною, а жінку повалили на землю, побили і винесли з приміщення.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

А в серпні цього року злочинці проникли через вікно в квартиру на проспекті Гагаріна і з погрозами і застосуванням насильства виселили 82-річну господиню приміщення.

Нагадаємо, що у Львові водій легковика знівечив денну працю робітників, що займаються ремонтом дорожнього полотна. Працівники будівництва щойно залили ділянку свіжим бетоном та вирівняли його поверхню.

Як повідомляв портал Знай.ua, п'яний 19-річний хлопець штовхнув автівку під рухомий тепловоз

Також Знай.ua писав про те, що у Києві п'яний чоловік вирішив покататися на катері по річці, але не впорався з керуванням і на швидкості протаранив міст.