В Одесі таємниче зник безвісти неповнолітній хлопчик. Микита пішов з дому ще 27 жовтня і так й не повернувся.

16-річний Заїм Микита 27 жовтня пішов з дому і до цього часу жодного разу не вийшов на зв"язок.

Зниклий має зріст 155 см, у нього волосся русяве і худорлява статура. Був одягнений в бежеві черевики, темну куртку з бежевими вставками, мав при собі портфель.

Всіх, кому що-небудь відомо про місцезнаходження неповнолітнього, просять повідомити в Київський відділ поліції за телефонами: (048) 766-89-98, (048) 766-90-34 або на "102".

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, що у Харківській області два роки шукають зниклу дівчину. Як повідомляється, два роки тому дівчина, яка проживає у Нововодолазькому районі Харківської області, поїхала до Харкова і відтоді її ніхто не бачив.

Як повідомляв портал Знай.ua, тільки за цей рік оголошено в розшук 1076 дітей

Також Знай.ua писав про те, що 1 жовтня, в Київському районі міста патрульні звернули увагу на розгубленого літнього чоловіка, який на самоті блукав вулицями.