В скандальний одеський центр реабілітації для дітей "Світанок" завітала група психологів. Це сталося після того, як поширилася інформація про побиття невинних дітей.

Про це повідомили в прес-службі Одеської ОДА.

Після роботи з дітьми експерти оцінили стан дітей, як критичний і в свою чергу додали, що він вимагає кризового втручання.

ХРОНОЛОГИЯ КОШМАРОВ ОДЕССКОГО ПРИЮТА "СВИТАНОК" 📍 Август 2019 года Мне позвонил Лучезар Панфилов (парень -...

Geplaatst door Zoya Melnik op Zaterdag 26 oktober 2019

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

За даними ОДА інформується, що дану установу за останній місяць покинули близько сімох дітей. Один з вихованців перебував у гострому психологічному стані, а шість дітей перебували у закладі більше дев'яти місяців. Таким чином порушувалося їх право на виховання в сім'ї.

Психологи зазначили, що в центрі існують порушення для утримання дітей, які мади б гарантувати безпеку пацієнтів. Проте замість цього вони наткнулися на грати, що були на вікнах та на відсутність камер для відеоспостереження.

Зараз в центрі проходить комплексна перевірка матеріально-технічного стану закладу та персоналу. Аналогічні перевірки пройдуть в інших центрах реабілітації дітей в протягом 20 днів.

Нагадаємо, що колишній вихованець Одеського притулку поділився жахливими спогадами і розповів про страхіття, які творяться у дитячому закладі.

Як повідомляв портал Знай.ua, в одному з дитячих притулків Одеси 16-річний підліток ґвалтував і бив дітей протягом декількох місяців.

Також Знай.ua писав, столичному дитсадку LeapKids приховують факти знущань над дітьми і відмовляються повертати гроші батькам.