Хелловін в цьому році випадає на будній день, тому його святкування захоплює і найближчі вихідні. Люди вже починають прикрашати вітрини магазинів та і просто локації відповідними атрибутами. На доріжках одеських вуличок можна побачити перші гарбузи і лячні іграшки, проте виглядає дуже красиво.

Свято традиційно відзначають в ніч з 31 на 1 жовтня. Хелловін пов'язаний з віруванням кельтів, які ділили рік на два сезони - зиму і літо. Вони вважали, що саме 31 жовтня закінчується літо і по землі ходять злі духи. Люди вбиралися у страшні костюми, щоб захиститися від них.

Найбільше моторошнуватих овочів виявили на Новому ринку. Продавець гарбузів Анатолій налагодив масове виробництво святкових символів і займається різьбою по ним вже шостий рік.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Він розповів, що за свята виготовляє і продає більше 120 прикрашених гарбузів. Накидає за роботу всього 100 грн до ціною "неушкодженого" овоча, з м'якоттю.

"В перший раз вирізав просто для себе. Її знайомий випросив. Зараз вже є постійні замовлення. Різні кафе приходять і замовляють за п'ять-сім штук", - розповідає одесит

Нагадаємо, як зробити гарний макіяж на Хеллоуїн.

Як повідомляв портал Знай.uа, які вихідні і святкові дні в 2019 році отримають українці.

Також портал Знай.ua писав, зірка серіалу "Клон" оригінально привітала дівчаток-іменинниць.