Мешканця Біляївського району Одеської області спіймали на акті наруги над державним прапором України.

Про це повідомляє прес-служба ГУ НП в Одеській області.

У повідомленні йдеться, що в селі Іллінка на Одещині під покровом ночі молодий хлопець виліз на флагшток перед ДК, зірвав прапор і топтав його ногами. Момент вандалізму зафіксували камери відеоспостереження, про що сільський голова повідомив у правоохоронні органи.

Державний прапор України

Поліцейські встановили особу 23-річного місцевого жителя, який спробував виправдати свої дії зловживанням алкоголю в компанії друзів.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Дії юнака кваліфікують у прокуратурі як наругу над державними символами, за що передбачено покарання у вигляді штрафу до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців чи позбавлення волі на строк до 3 років.

Нагадаємо, що близько тисячі співробітників Державної служби з надзвичайних ситуацій вийшли сьогодні на вулиці Балаклії, аби ліквідувати наслідки масштабної пожежі на артскладах.

Також портал інформував, що космічний суботник: новий супутник очистить орбіту планети від сміття

Портал Знай.ua писав, що в центрі Харкова встановлюють бокси з пакетами для прибирання за собаками