У Одесі різко постала проблема з опаленням - так станом на понеділок, 4 листопада, ряд багатоквартирних будинків і досі лишаються із холодними батареями.

Опалення
Опалення

Ситуацію прокоментував головний комунальник "Теплопостачання Одеси" Олександр Михайлов, відзначивши, що опалення в будинках містян з'явиться до кінця тижня.

Чиновник запевнив, вже до вечора 4 листопада будуть працювати 110 котелень із 153, які перебувають на балансі підприємства, решта підключать до вихідних.

Одеситів рятує від холоду лише гарна погода за вікном

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Що стосується Одеської ТЕЦ, яка обігріває центр міста, ми чекаємо її запуску в середу-четвер – в даний час відбувається погашення боргів за газ", — зазначив він.

Михайлов додав, що до ранку тепло було вже у всіх соціальних об'єктах міста (школи, дитсадки, лікарні), крім розташованих у центральній частині міста, і на черзі - житлові будинки.

Нагадаємо, раніше ціни на газ зростуть вже в листопаді: на скільки збільшаться платіжки за комуналку в опалювальний сезон.

Також Знай.uа писав, що в Одесі включили опалення, але пощастило не усім: кому доведеться тремтіти під холодними батареями.

Окрім того Знай.uа повідомляв як правильно передати показники лічильників: секрети економії і корисні сервіси.