В Одеській області стався випадок крайньої жорстокості. Відтак, вбили 14 річну школярку тільки через те, що вона не хотіла займатися сексом. Скоїв таке її знайомий, з яким вона напередодні відпочивала на природі та вживала алкоголь.

Як відзначається, ще 2 листопада 14-річна школярка разом із компанією друзів вирушила на природу, взявши алкоголь. Після цього, вдосталь випивши в одній із лісосмуг поблизу Одеси, неповнолітній запросив дівчину прогулятись окремо від друзів.

Вже пізніше, коли всі вирішили повернутися до міста, школярка повідомила, що вона із юнаком повернеться трохи пізніше. Але в місто потрапити їй не судилося – її вже мертву знайшли лише вранці.

Фото - поліція

З'ясувалося, що молодик намагався зайнятися з нею сексом, одна та відмовила. Після цього, "кавалер" почав бити її руками та ногами. Однак, цим все не закінчилося: під час того, як зловмисник намагався її зґвалтувати, він задушив школярку.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нині ж правоохоронці затримали юнака. Ним виявився 15-річний підліток. Зауважимо, що на час затримання він був під кайфом та кілька годин і взагалі не міг нічого говорити. Також з'ясувалося, що зловмисник забрав телефон вбитої та, здавши його в ломбард, купив ще наркотиків.

Максимум, який суд може загрожувати обвинуваченому, це довічне ув'язнення, також можливий термін від 10 до 15 років. У поліції зазначили, що вік підозрюваного не допоможе йому уникнути покарання.

Нагадаємо, що звіряче вбивство Даші Лук'яненко з Одеської області обростає дикими подробицями: "Ховав тіло в холодильнику".

Раніше портал "Знай.uа" писав стали відомі подробиці про сім'ю душогуба Даші Лук'яненко: "Ходять з піднятою головою".

Також портал "Знай.uа" інформував, що слідом за трагедією з Дашею Лук'яненко під Дніпром пропала дитина.