Нещодавно пройшов фінал Всеукраїнського конкурсу краси "Студміс України-2019". Найкрасивішою студенткою України стала одеситка.

Про це повідомляє інформаційний портал "Факти".

У неділю, 17 листопада, у столиці відбувся фінал Всеукраїнського конкурсу краси "Студміс України-2019". Кожна з його учасниць — переможниця аналогічних змагань на обласному рівні.

Найкрасивішою студенткою України стала одеситка

У різних конкурсах судді оцінювали таланти дівчат, так і їх інтелект. Дівчата мали можливість продемонструвати чарівність і жіночність в декількох виходах дефіле, танцювальному виході в нарядах, представлених кращими дизайнерами України.

Найкрасивішою студенткою України стала студентка Одеського національного морського університету Дарина Самсонникова.

Найкрасивішою студенткою України стала одеситка


"Вдячна цьому світу, Всесвіту, життю, моїм друзям і близьким, а також усім людям, які просто в мене вірять. Сьогодні я стала Студміс України 2019. Емоції, щастя, сльози! І знову відчуття, що я можу ВСЕ!", - написала красуня в Instagram.

Тепер Дарина буде представляти Україну на Всесвітньому конкурсі краси Miss World University, який відбудеться в Південній Кореї.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, раніше Маргарита Паша у великому інтерв'ю Знай.иа відверто розповіла про своє життя поза конкурсом "Міс Україна".

Також Знай.ua писав, як в цьому році обирали “Міс Україна”: хто в журі, як пройшла червона доріжка і хто з зірок виступив на сцені.

Також повідомлялося, що "Міс Україна 2019" Маргарита Паша показала ідеальну талію в новій фотосесії з короною переможниці.