Захоплені державою-окупантом РФ українські військові катери "Бердянськ" і "Нікополь", а також буксир "Яни Капу" повертаються до Одеси.

Повернення українських кораблів, фото: narodna-pravda.ua
Повернення українських кораблів, фото: narodna-pravda.ua

Про це повідомив командувач ВМСУ адмірал Ігор Воронченко та розповів про вкрай незадовільний стан суден після полону Путіна.

Росіяни зняли з повернутих Україні військових кораблів всі що тільки можна, включаючи унітази і плафони.

"Вони своїм ходом не йдуть, росіяни угробили. Познімали навіть плафони, розетки і унітази. Так що ми зараз покажемо всьому світу варварське ставлення росіян", — заявив Воронченко.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Військові кораблі повертаються без нічого, – Воронченко

🛥 Росіяни їх «угробили». Зняли навіть унітази, – командувач ВМС України про наші катери, які повертаються додому. ЕКСКЛЮЗИВ #4каналу.

Geplaatst door 4 КАНАЛ op Woensdag 20 november 2019

За словами Воронченко, кораблі тільки зараз підходять до територіальних вод. Очікується, що в Очаків вони прибудуть приблизно в 16:00.

Нагадаємо, раніше у Криму зробили гучну заяву щодо повернення захоплених Путіним українських кораблів

Як повідомляв портал "Знай.ua", Росія передає кораблі МВС Україні

Також "Знай.ua" писав, що у Зеленського назвали дату зустрічі "нормандської четвірки"