Президент Володимир Зеленський під час візиту в Миколаївську область, де він проінспектував повернуті Росією кораблі, відчитав мера Очакова Сергія Бичкова за жахливий стан доріг.

Відповідне відео з'явилося на Тelegram-каналі "Україна в шоці".

Так, президент Зеленський приїхав до міста Очаків, щоб проінспектував повернуті Росією кораблі. Але виявив, що в місті абсолютно немає нормальних доріг, за це Зеленський розкритикував мера міста.

Владимир Зеленский Скрин видео

" Я чесно кажучи не частий гість в Очакові. Ось тільки що ми їхали, доріг немає. Ми тут зараз з вами стоїмо, а поруч з нами немає мера. Я хочу запитати, а є мер в Очакові?", - звернувся Зеленський.

Після цих слів мер Очакова все ж об'явився. Чиновник спробував виправдатися, зазначивши, що немає одного спуску в військовий порт, тому що там зараз йде ремонт зливової каналізації. Але президент все одно наполягав:

"Там взагалі немає доріг. Можете запитати послів. Ми не могли проїхати до вас зовсім".

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Нагадаємо, Зеленський зізнався, що в особистому житті найбільше любить "бутерброд".

Як повідомляв Знай. ua, що Зеленський обговорить з Путіним на "нормандської зустрічі".

Також Знай. ua писав, що у літака Зеленського відмовив двигун.