В Одеській затоці зазнав аварії танкер "Делфі".

Про це повідомляє інформаційний портал "Думська".

В Одеській затоці через шторм зірвало з якоря і віднесло танкер "Делфі" (IMO 8866266) під прапором Молдови. Варто відзначити, що шторм в Одесі видався досить сильним, швидкість вітру 20-25 м/с, висота хвилі 2,3 метра. Такі погодні умови заважають рятувальної операції.

Скріншот Думська


Танкер "Делфі" під прапором Молдови досягає довжини 60 метрів, його ширина - 10 метрів, а водотоннажність близько 1600 тонн.

Море під час шторму Фото: Думська


На борту у танкера перебуває 15 осіб. У судна відмовила машина. Його відносить до Ланжерону. З порту на порятунок вийшов великий приватний буксир "Австралія". Також у рятувальній операції беруть участь катери Морської пошуково-рятувальної служби.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадаємо, раніше командувач ВМФ розповів, що накоїла Росія з захопленими кораблями: "Зняли унітази, розетки, угробили все...".

Також Знай.ua писав, що Україна проти Росії: в Гаазі почалися перші слухання справи щодо нападу РФ.

Портал Знай.ua повідомляв, як зустрічали українські кораблі з російського полону: фото і відео довгоочікуваної події.