Депутат Одеської міської ради від партії "ОпоБлок" Богдан Гіганов, відомий своєю проросійською позицією, потрапив у гучний скандал та нарвався на нищівну критику патріотів після участі в ток-шоу "60 хвилин" на каналі "Росія-1", яке ведуть одіозні пропагандисти Ольга Скабєєва і Євген Попов.

Про це повідомляє Думская.

Богдан Гіганов у ефірі 60 хвилин з Ольгою Скабєєвою, фото: скріншот відео

Головною темою шоу, у якому взяв участь Гіганов, стали Україна та США. Спочатку гості передачі люто шуміли і закривали один одному роти, а потім слово дали Богдану Гіганову, який заявив, що в 2014 році європартнери "розвели Україну і привели її до того стану, в якому вона сьогодні знаходиться".

"Україна до 2013 року і сьогоднішня – абсолютно різні держави, у нас зараз абсолютно злиденні люди, і сьогодні за американські долари приймають непопулярні закони. Сьогодні на нашій землі дві наддержави вирішують свої питання, а у нас скоро і землі не залишиться, тому що її продадуть", — заявив депутат від "Опоблоку".

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Не поскупився Гіганов і компліментами на адресу президента Володимира Зеленського. Він також відзначив посилення української армії "ціною втрати територій", однак був грубо перерваний Скабєєвою, яка почала глумитися над ЗСУ, використовуючи відомий "вброс" про один танк, зроблений Україною чи не за всі роки незалежності. Зал реготав під слова пропагандитки.

Російська пропагандистка Ольга Скабеева
Російська пропагандистка Ольга Скабеева

Не оминули також тему про барельєф Жукову і про події, які були після: руйнуванні пам'ятної дошки Ігорю Іванову і спалення квітів і портретів на Куликовому полі. Учасники передачі зійшлися на думці, що одеських патріотів потрібно судити.

Повне відео можна переглянути за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=GP0IzNhV-0s&feature=emb_err_watch_on_yt.

Участь Богдана Гіганова у пропагандтистському шоу окупантів викликало обурення як з боку патріотів, активістів, так і з боку деяких депутатів міської ради.

Сам Гіганов опублікував емоційний пост і послав у ж*пу недоброзичливців на своїй сторінці у Facebook.

"Ми живемо в правовій державі! Відвідування ЗМІ інших країн законами України не заборонено!" — написав Гіганов.

Скріншот із Facebook

Нагадуємо, що харківські активісти вже не один раз знімали з будинків проспекту таблички з назвою “проспект Жукова”.

Як повідомляв портал Знай.uа, Кернес оголосив харків'янам війну через Жукова

Також Знай.uа писав про те, що Кернес не прибув на зустріч з підприємцями щодо ситуації навколо ринку “Барабашово”.