Авіакомпанія Turkish Airlines тимчасово перестала літати в Одесу. Такі нововведення пов'язані з розслідуванням аварії, яка сталася напередодні в одеському аеропорту.

Про це повідомляє прес-служба аеропорту.

Так, стало відомо, що на час розслідування аварії з Boeing 737 Turkish Airlines припинила внутрішні польоти в Одесу. Варто зазначити, що нещодавно в аеропорту Одеси в Boeing 737 при посадці зламалося шасі.

Turkish Airlines


Попередньо до 29 листопада внутрішні польоти Turkish Airlines в Одесу припинені. Але точної дати поки не називають, все залежить від розслідування аварії.

"Відміна рейсів у зв'язку з внутрішнім розслідуванням авіакомпанією причин інциденту, а не припинення польотів/співробітництва", – уточнили в прес-службі аеропорту "Одеса".

Нагадаємо, що українська лоукостер SkyUp анонсував запуск нового авіарейсу між Харковом і Львовом

Як повідомляв портал Знай.uа , авіакомпанія-лоукостер WizzAir анонсувала новий рейс із Харкова до Будапешт

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Також Знай.uа писав про те, що нещодавно британські аналітики склали рейтинг найбільш привабливих міст для туристів своєї країни.