На Миколаївщині злодій скоїв крадіжку з території в'язниці, що охороняється .

Про це повідомляє інформаційний портал "Злочинності. НЕТ".

У Вознесенську раніше судимий чоловік обікрав місцеву виправну колонію і дістав за це три роки тюрми. Відомо, що 20 липня 2019 року, він переліз огорожу території Вознесенської виправної колонії, і вкрав звідти два радіатора з дизельних генераторів, вартістю 16 тисяч гривень. Все викрадене зловмисник продав.

Ілюстративне фото


У суді обвинувачений визнав свою провину і підтвердив встановлені обставини злочину. В результаті суд визнав обвинуваченого винним у скоєнні злочину, передбаченого частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України і призначив йому за це покарання у вигляді трьох років позбавлення волі.

Зазначимо, що з 2002 року чоловіка шість разів судили за крадіжки та спроби крадіжок. У 2018 році йому дали чотири роки тюрми, але звільнили під випробувальний термін на два роки.

Нагадаємо, що одесити розкрили секрет шаленої популярності легендарного Привозу.

Як повідомляв портал Знай.uа , під Запоріжжям, у Мелітополі, п'яна компанія на автомобілі Opel протаранив магазин "АТБ".

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що живих папуг в київський супермаркет "Епіцентр" привозять в коробках з-під печива, перемотану сіткою.