В Одесі нещодавно спалахнув скандал з участю обласного онкологічного диспансеру. Один з гінекологів таємно знімав своїх пацієнток на відео під час прийому і викладав на порносайтах. Гінеколог В'ячеслав Триполко заперечує свою причетність до прихованої відеозйомки пацієнток у своєму кабінеті в будівлі онкодиспансеру.

Про це повідомляє інформаційний портал "Оbozrevatel".

За словами В'ячеслава Триполко він "став у пішком чиїйсь грі" і, можливо, скандал пов'язаний з підступами конкурентів. Він розповів, що влітку минулого року в його кабінеті міняли сигналізацію і встановити приховану камеру могли саме тоді.

Про це розповіла одна з пацієнток Триполко, якій вдалося поспілкуватися з медиком. Пацієнтка гінеколога добре відгукується про лікаря і не вірить, що він міг знімати жінок на приховану камеру.

Пацієнтка поспілкувалася з гінекологом Триполко

Пацієнтка поспілкувалася з гінекологом Триполко

Пацієнтка поспілкувалася з гінекологом Триполко

Нагадаємо, вчені довели смертельну небезпеку соєвих продуктів.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua , медики назвали продукти, які зміцнять нервову систему.

Також портал Знай.ua писав, що відчувають люди в останні миті життя.