Мер Одеси Геннадій Труханов зустрівся з віце-мером Марселя.

Про це повідомляє сайт міськради Одеси.

У четвер, 28 листопада мер Одеси Геннадій Труханов провів робочу зустріч у мерії Марселя з Жаном Роатта - віце-мером міста-побратима, який відповідає за міжнародне співробітництво.

Віце-мер Жан Роатта відзначив заслуги Геннадія Труханова в багаторічній плідній співпраці міст-побратимів. При цьому зазначив, що Труханов в останні роки особливо активно розвивав цю співпрацю. Жан Роатта особисто подякував меру Одеси за внесок у зміцнення франко-українських політичних, економічних і культурних зв'язків.

Геннадій Труханов


Також вони обговорили підготовку програми заходів, приурочених до святкування у 2022 році 50-річного ювілею з дня підписання між Одесою і Марселем Угоди про встановлення побратимських відносин.

Варто відзначити, що одеська делегація провела ряд ділових зустрічей і переговорів для ознайомлення з передовим досвідом Марселя.

Нагадаємо, що в Україні вже почався опалювальний сезон, але багато українців не виявили належні пільги в платіжках.

Як повідомляв портал Знай.ua українцям перерахують тарифи на опалення і гарячу воду.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також портал Знай.ua писав, що Кабмін Гончарука кардинально змінить комуналку.