Авіаперевізник Turkish Airlines, який тимчасово відміняв виконання всіх польотів у міжнародний аеропорт Одеси, повертається з 30 листопада. Про це повідомляється на онлайн-табло аеропорту.

Як відомо, причиною скасування рейсів стало розслідування обставин аварійної посадки Boeing 737, який прибув до Одеси з Стамбула.

З сьогоднішнього ранку інформація про рейси «Одеса-Стамбул» і «Стамбул-Одеса» знову з'явилася на онлайн-табло аеропорту.

Перший рейс зі Стамбула до Одеси після семиденного перерви приземлився в Україні в 9:00, сьогодні, 30 листопада. У зворотному напрямку літак відправився в 9:55.

Нагадаємо, що українська лоукостер SkyUp анонсував запуск нового авіарейсу між Харковом і Львовом

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, авіакомпанія-лоукостер WizzAir анонсувала новий рейс із Харкова до Будапешт

Також Знай.uа писав про те, що нещодавно британські аналітики склали рейтинг найбільш привабливих міст для туристів своєї країни.