У Миколаєві військовослужбовець спробував вкрасти чужий автомобіль, в якому перебувала жінка. Про це повідомляє поліція Миколаївської області.

Як стало відомо, що 42-річний чоловік зупинив автомобіль Mercedes на дорозі і попросив водія допомогти отбуксовать його авто Chevrolet Niva. Поки жалісливий водій кріпив трос, зловмисник заскочив у його авто та намагався його викрасти. При цьому в автомобілі перебувала дружина водія.

Жінка злякалася і почала кричати, її чоловік наздогнав машину і зупинив її за допомогою ручного гальма. Викрадача він зміг виштовхати з авто, той зник з місця злочину.

Як виявилося пізніше, автомобіль Chevrolet Niva теж був викрадений, у нього закінчилося пальне. Нападника вдалося розшукати протягом кількох годин – ним виявився військовослужбовець, якого раніше вже неодноразово притягували до кримінальної відповідальності.

Йому загрожує до 5 років в'язниці.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як передавав Знай.uа на день міста в Запоріжжі автозлодії встановили нечуваний "рекорд".

Крім того, Знай.uа писав про те, що франківчан тероризують знахабнілі квартирні злодії.