Одеський бізнесмен Вадим Альперін, якого називають "хрещеним батьком контрабанди", вийшов з СІЗО.

Про це повідомляє інформаційний портал "Politeka".

Одеський бізнесмен Вадим Альперін, якого називають "хрещеним батьком контрабанди", вийшов з СІЗО — за нього внесли заставу в 70 мільйонів гривень ($2,94 млн).

У Facebook бізнесмена з'явився новий пост. Альперін привітав Київ з першим снігом і зазначив, що хоче "підкинути" свіжих новин про себе.

Скріншоти


"Вдихнути на повні груди морозне повітря свободи, особливо приємно! Дякую всім, хто чекав", — написав Альперін.

Як відомо, Альперіна затримали 27 листопада, на наступний день він став підозрюваним у справі. Слідство назвало бізнесмена організатором корупційного злочину і кваліфікувало його дії за ч. 1 ст. 255, ч. 3 ст. 212, ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу - "зловживання владою або службовим становищем".

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Нагадаємо, що відомо про схеми на митниці "хрещеного батька контрабанди".

Як повідомляв портал Знай.ua , детективи НАБУ затримали "хрещеного батька контрабанди" одеського бізнесмена Вадима Альперіна.

Також портал Знай.ua писав, що президент Володимир Зеленський пообіцяв винагороду за допомогу в затриманні одеського контрабандиста.