У жахливій пожежі, що сталася в одеському коледжі загинула одна студентка.

Про це повідомили в офісі президента України.

В середу, 4 грудня в одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу, що знаходиться в центрі міста, сталася пожежа. Загорянні відбулося на 3 поверсі 6-поверхового навчального корпусу.

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що наразі в результаті пожежі загинула 16-річна студентка Ксенія Бабенко.

Пожежа в одеському коледжі Фото: Думська

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Вся країна співчуває її батькам. Ми не залишимо вас на самоті з вашим горем. Ми всі сподіваємося, що з 14 зниклих безвісти якомога більше знайдуться здоровими та неушкодженими. Але не хочу нікого обманювати – жертв може бути більше", - написав Зеленський.

Також президент зазначив, що наразі в лікарні перебуває 21 людина у стані середньої важкості. Також ще 5 людей у дуже важкому стані, та зазначив, що лікарі роблять все можливе для їх порятунку

"Хочу відзначити без перебільшення героїчну боротьбу наших пожежників і рятувальників. 7 з них також зараз на лікарняних ліжках. Доручаю голові Одеської ОДА та всій місцевій владі зробити все для допомоги постраждалим та їхнім родинам і якнайшвидше з’ясувати всі обставини, що призвели до цієї трагедії", - написав Володимир Зеленський.

Підсумуємо, станом на 06:00 в Одесі загибла 1 студентка, 14 зниклих безвісти (серед них – 5 студентів), 27 людей у лікарнях.

Наостанок президент зазначив, що у цій трагедії не потрібно шукати крайніх, потрібно зробити все, щоб подібне більше ніколи не повторилося.

Скріншот

Нагадаємо, у масштабній пожежі в Одесі загинула студентка, десятки постраждалих мучаться від опіків у лікарні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що трагедія з пожежею повторилася в одеському коледжі.

Також портал "Знай.uа" писав, що у жахливій пожежі в коледжі Одеси загинула викладачка, є зниклі безвісти.