З'явилися нові деталі трагічної пожежі у одеському коледжі, де 4 грудня загинула одна людина і ще декілька вважаються зниклими без вісти.

Про це повідомляє Думская з посиланням на свідчення сестри зниклого студента, який у момент пожежі перебував у охопленій вогнем будівлі.

Родичка хлопця розповідає, що він з учорашнього ранку не виходить на зв'язок. Дівчина каже, що вчора ще в 10 ранку він дзвонив мамі, прощався і говорив, що вмирає. З того часу не виходить на зв'язок.

Одна викладачка загинула в результаті пожежі / фото Думська

"У нього була пара з вищої математики. Коли я прибігла, то побачила вчителів вже на вулиці, а дітей виводили рятувальники", - каже Ксенія.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Наразі доля зниклого студента невідома.

Нагадуємо, вранці 4 грудня в центрі Одеси сталася пожежа в навчальному корпусі Одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу. За фактом пожежі відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу, що знаходиться в центрі міста, сталася пожежа на 3-му поверсі 6-поверхової будівлі.

Як повідомляв портал Знай.uа, масштабна пожежа, яка 4 грудня спалахнула в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу, могла статися через обігрівачі, які з приходом холодів почали приносити студенти.

Також портал Знай.uа писав, що Tesla вирішила врятувати клієнтів від наслідків лісових пожеж.