Під час пожежі в одеському коледжі не було ніяких сигналів про тривогу. Через це багато з учнів не зрозуміли, що сталася пожежа.

Про це повідомляє інформаційний портал "Думська".

Студенти одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу розповіли, що коли почалася пожежа вони цього навіть не зрозуміли. Все через те, що в коледжі не прозвучало жодних сигналів тривоги, тому багато хто і не поспішав евакуюватися.

"Вчителька відкриває двері, а там вже туман. Дівчата, які вийшли, стали дзвонити тим, хто залишився нагорі. Запитують: "Ви виходите? Ви де?". Вони кажуть, що не було ніякої тривоги",- розповіла студентка Олександра.

Деякі очевидці трагедії розповіли, що студенти, які знаходилися в будівлі, телефонували батькам, щоб попрощатися, проте офіційного підтвердження цієї інформації наразі немає.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також студенти розповіли, що з пожежною безпекою в коледжі було зовсім погано. При цьому керівництво навчального закладу більше трьох років просило у Міністерства освіти гроші хоча б на мінімальний ремонт, але ніяких коштів вони так і не дочекалися.

"В плані пожежної безпеки там був страх і жах. Вагонка на стінах, вузькі коридори, одні сходи, стародавні ліфти, захаращеність. Як таке допустили після всіх попередніх пожеж, незрозуміло", — розповів студент коледжу.

Пожежа в Одесі Фото: Думська

Варто нагадати, що пожежа в одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу сталася в середу, 4 грудня. Осередок займання був на третьому поверсі шестиповерхового будинку. Вогонь швидко розростався і охопив площу близько 4000 квадратних метрів.

На даний момент відомо про одну загиблу студентку. Ще 28 осіб перебувають у лікарні з різними ступенями тяжкості. Ще 15 людей вважаються зниклими безвісти.

Нагадаємо, у масштабній пожежі в Одесі загинула студентка, десятки постраждалих мучаться від опіків у лікарні.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що трагедія з пожежею повторилася в одеському коледжі.

Також портал "Знай.ua" писав, що в жахливому пожежу в коледжі Одеси загинула викладачка, є зниклі без вести.