Скандальна російська група "Воровайки" зібралася на гастролі в Україну. Незважаючи на те, що в їх репертуарі маса українофобських пісень, їх концерти заплановані вже у кількох містах нашої країни.

Скріншоти


Зокрема, група "Воровайки" має намір виступити в одеській філармонії 9 лютого 2020 року. Також їх концерти вже заплановані в Києві, Харкові та Миколаєві. Варто відзначити, що група "Воровайки" частий гість в "ЛНР" і "ДНР".

Одесити в соцмережах звертаються до Служби безпеки України з проханням відреагувати на плани російських артисток.

Скріншоти


" Жах, це не пісні. Їх навіть в колонію українську не візьмуть, хто дозволив цей жах пустити до нас з таким репертуаром. Курки є курки, драні", "Московські щуряки, курви! Геть з України", "Таке враження, що дівчата відсиділи за гратами так років з 10", "Зірвати захід і все", "Любителям Сватів в самий раз", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Скріншоти

Нагадаємо, що Максим Галкін виклав кумедне відео, позуючи з донькою Лізою і показавши, як вони займаються французьким.