Ями на дорогах вже давно набридли всім українцям. Щоб хоч якось позбутися ям, одесити вирішили взяти ситуацію у свої руки, і в області з'явилася незвичайна дорога залатана мушлями від рапанів.

Відповідне фото у Facebook розмістила місцева журналістка Алла Калінська.

На Одещині у місті Кілія містяни не очікували від влади активності і "полагодили" дорогу за допомогою рапанів. Їх встелили на розі вулиць Ізмаїльської та Грецької.

На Одещині дорогу відремонтували мушлями від рапанів


" Я не дуже розумію, наскільки це ефективний спосіб розв'язання проблеми відсутності дорожнього покриття, але, це так... незвично, можливо навіть мило, але с**а смердить до неможливості", - написала журналістка Алла Калінська в своєму Facebook.

Нагадаємо, Гончарук назвав, яка в Україні буде мінімальна зарплата.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, "Готуємося до землі" - це висловлювання Віталія Кличка не просто стало мемом. 5 листопада у Києві "обмовка за Фрейдом" вже не була такою кумедною.

Також Знай.ua писав, що Порошенко 16-й раз не з'явився на допит у ДБР.