Як відомо, цими днями в Одесі сталася жахлива пожежа, в якій загинуло кілька людей, а також десятки постраждали. Після кількох днів роботи, рятувальники і досі розбирають завали коледжу та дістають тіла загиблих. Відтак, наразі вони виявили ще одну жінку, яка вважалася однією з 15-ти безвісти зниклих - викладачку Анну Бортюк. Зауважимо, що те, як дістають тіло дружини, бачив на власні очі її чоловік Микола, який працює в ГУ з надзвичайних ситуацій Одеської області.

"Він багато років був рятувальником, а останнім часом працює в управлінні. Коли пожежники отримали виклик з коледжу, то вони подзвонили Миколі і сказали, що їдуть гасити пожежу туди, де працює його Аня. Звісно, він кинувся туди", – розповідає знайома загиблої.

Викладачка, фото - Обозреватель
Викладачка, фото - Обозреватель

За словами студентів, Бортюк багато років працювала у цьому коледжі та викладала вищу інформатику. З їх слів, під час пожежі жінка не тільки вивела частину дітей із коледжу, а й провернулася в охоплену вогнем будівлю за іншими.

"Ймовірно, тому що вона сама мама двох дітей. А ще її чоловік весь час казав: "Аню, якщо буде пожежа, біжи нагору. Коли конструкції руйнуватимуться, тебе хоч не завалить". Її першою і знайшли, бо вона була нагорі. Її тіло не було обгоріле, а лише вкрите сажею, а носом ішла кров. Вона задихнулася", – каже знайома.

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, у масштабній пожежі в Одесі загинула студентка, десятки постраждалих мучаться від опіків у лікарні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що трагедія з пожежею повторилася в одеському коледжі.

Також портал "Знай.uа" писав, що у жахливій пожежі в коледжі Одеси загинула викладачка, є зниклі безвісти.