У день жалоби в Одесі проведуть фестиваль шансону. Організатори фестивалю запевняють, що частину грошей перерахують на допомогу постраждалим у пожежі в готелі "Токіо Стар".

Про це йдеться на сторінці заходу в Facebook.

18 серпня, день жалоби за загиблими під час пожежі в готелі "Токіо Стар", в цей день відбудеться фестиваль шансону. Частину виручених коштів передадуть на допомогу постраждалим. Пам'ять загиблих плануєть вшанувати хвилиною мовчання. Фестиваль "Море шансону" пройде на морвокзалі ввечері.


"Наша команда глибоко співчуває постраждалим у пожежі готелю "Токіо" та їх близьким, а також сім'ям загиблих. Нам було важко прийняти рішення щодо проведення довгоочікуваного фестивалю "Море Шансону" 18 серпня, в день жалоби за загиблими, і все ж, після багатогодинної наради, ми вирішили провести його, почавши фестиваль з хвилини мовчання", - йдеться в заяві прес-служби заходу.

Організаторами фестивалю виступають "Літній театр "Морвокзал" і "Квартал-Концерт".

Нагадаємо, Мазепа, Петлюра і Бандера з'явилися в Facebook: про що могли б писати у мережі великі українці

Як повідомляв раніше Знай.ua Львів готується до Дня захисника України, розмах вражає: афіша заходів

Також Знай.ua писав про те, що Коли день захисника України: дата, традиції і подарунок.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще