У зв'язку з недавньою пожежею в Одесі на Троїцькій, 25 правоохоронці мають намір оголосити підозру кільком особам. У тому числі під підозрою директор коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу Любов Кочерга і одна з її підлеглих — завідуюча відділенням по прізвищу Т.

Про це інформує портал "Думської".

Так, поліція має намір залучити їх до відповідальності за частиною 2 ст. 270 КК україни (порушення правил пожежної безпеки, що спричинило тяжкі наслідки).

За словами поліцейських саме завідуюча відділенням могла запобігти розвиток пожежі і подальші трагічні події, однак робити цього не стала.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Так, за словами джерела "Думської", все почалося в кабінеті 9 завідуючої відділенням на 3 поверсі. Ранок всі керівники, в тому числі і вона, розпочали із наради у директора навчального закладу. Після цього завідувач відділенням повернулася до кабінету і відкривши двері, побачила дим. Під підвіконням задимівся подовжувач від якого працював комп'ютер і принтер. Жінка могла запобігти загоряння, однак побігла за директором.

"Вона могла запобігти трагедії, витягнувши вилку з розетки, але замість цього просто замкнула двері на ключ, і побігла шукати директора. Запанікувала. Злякалася відповідальності", - сказав співрозмовник видання.

Завідувач відділенням довгий час шукала директора, а так як пожежної сигналізації в приміщенні не було, деякі студенти перебували в аудиторіях навіть не підозрюючи про те, що відбувається.

Пожежа всього за 20 хвилин, після задимлення в кабінеті завідуючої, охопила 700 квадратних метрів.

Нагадаємо, в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу, що знаходиться в центрі міста, сталася пожежа на 3-му поверсі 6-поверхової будівлі.

Як повідомляв портал Знай.ua, масштабна пожежа, яка 4 грудня спалахнула в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу, міг статися через обігрівачів, які з приходом холодів почали приносити студенти.

Також портал "Знай.ua" писав, що у жахливій пожежі в коледжі Одеси загинула викладачка, є зниклі без вести.