Народний депутат від партії "Слуга народу" Юрій Корявченков, більше відомий як Юзик із часів Кварталу 95, вранці 10 грудня прибув до Одеси на місце трагедії у коледжі, де у моторошній пожежі загинули 12 людей.

Юрій Корявченков, фото: Гордон
Юрій Корявченков, фото: Гордон

Про це повідомляє Telegram-канал "Темный рыцарь" і публікує відповідне відео.

Одесити обурені поведінкою слуги народу - Коряченков залишив свій білосніжний позашляховик зі сторони вулиці Пушкінської, тим самим заблокувавши проїзд рятувальникам, які продовжують розгрібати завали. Коли пожежна машина не змогла проїхати до будівлі, нардеп поспішив до свого авто. На місце трагедії він більше не повертався.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, що поліція Одеси розповіла про підозрюваних у смертельному пожежі. Так, правоохоронці готують підозра у порушенні вимог пожежної безпеки в згорілому будинку двом фігурантам.

Як повідомляв портал Знай.ua, у трагічній пожежі в Одеському коледжі загинули учні і викладачка. Кількість жертв зросла до 10 осіб.

Також портал Знай.ua писав, що оголошена офіційна цифра за кількістю загиблих під час пожежі – 8 чоловік. Але експерти спочатку говорили, що загиблих може бути значно більше.