В Одесі невідомі підпалили автомобіль соратника мера міста Геннадія Труханова.

Про це повідомляє інформаційний портал "Думська".

В Одесі на вулиці Артилерійській, в понеділок увечері спалили автомобіль соратника Труханова. За словами очевидців, припаркований позашляховик підпалили за допомогою пляшки з запальною сумішшю.

Скріншоти

За інформацією порталу "Думська" цей автомобіль належить депутатові Одеської облради від партії "Довіряй справам", виконуючому обов'язки першого заступника департаменту комунальної власності та члену виконкому Одеської міськради Олександру Ахмерову.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

На даний момент правоохоронці з'ясовують усі деталі та обставини події. Ведеться слідство.

Нагадаємо, що на Харківщині правоохоронці ввели оперативний план "Перехоплення".

Як повідомляв портал Знай.uа , співробітники правоохоронних органів затримали підозрюваних, які причетні до вибуху "Ощадбанку".

Також портал Знай.uа писав, що у Києві сталося зухвале пограбування приміщення Спілки журналістів, розташованого на Хрещатику.