Одеську фабрику з виготовлення туалетного паперу викрили в обмані покупців.

Про це повідомляє Telegram-канал "Регіоналіті".

Так, стало відомо, що антимонопольний комітет України провів розслідування і з'ясував, що виробництво туалетного паперу з Одещини "ОПУХОФ" використовує обгортку, яка дуже схожа на іншу марку. Мова йде про туалетний папір "ОБУХІВ".

Обгортка компанії ОПУХОФ

Обгортки двох компанія "ОПУХОФ" і "ОБУХІВ" практично ідентичні. Обидві компанії використовують посередині упаковки великі цифри "65 метрів", що позначають довжину рулону туалетного паперу. Стиль, колір і дизайн обгортки теж практично ідентичний.

Обгортка компанії ОБУХІВ


Антимонопольний комітет заявляє, що копіювання компанією "ОПУХОФ" логотипу компанії "ОБУХІВ" вводить довірливих покупців в оману. Адже неуважні українці можуть придбати зовсім не той товар, що хотіли спочатку.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що на Харківщині правоохоронці ввели оперативний план "Перехоплення".

Як повідомляв портал Знай.uа , співробітники правоохоронних органів затримали підозрюваних, які причетні до вибуху "Ощадбанку".

Також портал Знай.uа писав, що у Києві сталося зухвале пограбування приміщення Спілки журналістів, розташованого на Хрещатику.