Нещодавно в мережі з'явилося кумедне відео з камер спостереження, на якому видно, як напівоголена дівчина влаштувала гарячі танці прямо біля головної ялинки держадміністрації Одеси.

Так, у центрі Одеси біля новорічної ялинки дівчина у спідній білизні, кросівках, шарфі та шапці виконувала еротичні танці і активно "тверкала" п'ятою точкою. Тим часом її подруга знімала все, що відбувається на камеру смартфона.

Відео танцювального шоу в YouTube розмістив комунальний заклад Центр-077 Одеської міськради.

Нагадаємо, що співачка Оля Полякова розповіла, коли зазвичай у неї починаються новорічні свята і які казуси з нею траплялися в новорічну ніч.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, український співак Ріапобой випустив атмосферний новорічний кліп на пісню "Якщо хочеш Новий рік". В ньому показані сімейні сварки і примирення.

Також портал Знай.uа писав, що у Львові під час новорічних і різдвяних свят заборонили використання піротехніки - порушників громадського спокою очікують значні штрафи.