В Одесі впізнали всі тіла загиблих у пожежі, що сталася в коледжі 4 грудня.

Про це повідомляє інформаційний портал "Думська".

4 грудня в Одесі в будинку на Троїцькій сталася масштабна пожежа. Осередок займання був у приміщеннях одеського коледжу на третьому поверсі шестиповерхового будинку. В результаті пожежі загинуло 16 осіб. На даний момент експерти ідентифікували тіла всіх 16 загиблих.

Багато тіл сильно обгоріли тому довелося робити тест ДНК. Останнім впізнали доктора біологічних наук Бориса Александрова. Прощання з директором Інституту морської біології НАН України відбудеться в п'ятницю, 27 грудня на біологічному факультеті ОНУ імені Мечникова.

Пожежа в Одеському коледжі Фото: Думська

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Сьогодні, 26 грудня відбудеться прощання з ще двома жертвами пожежі, 16-річними студентками коледжу Катериною П'яночкіною і Юлією Маркіною.

Варто нагадати, що спеціальна комісія встановила, що пожежа в одеському коледжі стався в результаті займання побутового електричного обладнання. Також відомо, що частина людей просто не змогли евакуюватися через те, що один з виходів був закритий.

Нагадаємо, в порту круїзний лайнер ледь не повторив долю "Титаніка": відео зіткнення.

Як повідомляв Знай.иа, сильна пожежа охопила багатоповерхівку Києва: є загиблі і постраждалі, відео з самого пекла.

Знай.иа писав, комісія українського уряду назвала причини пожежі в коледжі Одеси.