Ранок пройде в Одесі 28 грудня з невеликим дощем. Ближче до обіду дощ закінчиться, і більше не розпочнеться. Про це повідомили фахівці сайту Sinoptik.

В Одесі в цей день трохи похолодає: денна температура повітря опуститься до 3 градусів тепла, а нічна – до 2 градусів вище нуля.

Найтеплішим цей день в Одесі був у 2000 році – тоді стовпчики термометра показали рекордні 12,5 градусів тепла. А найхолоднішим – в 1986 році, коли похолодало до 17 градусів морозу.

Погода в Україні 28 грудня, Укргідрометцентр

Свої іменини 28 грудня святкували Елевферии. Вважалося, що в цей день можна дізнатися, якою буде погода у березні. Якщо лив дощ, то і весь березень дощитиме. Якщо стояв туман, березень буде вологим і теплим. А якщо сонце світило – весна буде ранньою, без дощів.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Якщо з ранку тримався сильний мороз, а надвечір раптом відчутно теплішало, то основні морози ще попереду, розслаблятися не варто. Якщо хмари збилися в одну купу і «зачаїлися» в небі, то незабаром погода зіпсується остаточно. З лісу чути крики сови – наближається заметіль. Якщо вночі небо вкрите яскравими зірками – чекайте морозів.

Нагадаємо, що к Нового року триматиметься плюсова температура, а вже в день свята стовпчик термометра впаде до -4 -2 градусів.

Як повідомляв портал Знай.uа на горі Піп Іван у Карпатах вже випало кілька сантиметрів снігу на радість любителям гірничо-лижного сезону.

Також портал Знай.uа писав, що перед новорічними святами в Україну прийдуть їхні традиційні атрибути — мороз і сніг.