Одеський депутат, якого ЗМІ вважали причетним до контрабанди потрапив в досьє Panama Papers.

Про це повідомляє інформаційний портал "368.media".

В Одесі депутат обласної ради Віктор Баранський став фігурантом міжнародного журналістського розслідування про офшори Panama Papers. Журналісти дізналися про схеми Баранського і його батька у сфері морських перевезень і судноплавства, зокрема про офшори Industrial Carriers Inc.

Віктор Баранський


Переводити гроші в офшори їм допомагали юристи скандальної компанії Mossack Fonseca. Ця фірма здійснює корпоративні реєстраційні послуги в 21 юрисдикції, включаючи Сінгапур, Гонконг та Британські Віргінські острови.

Міжнародний консорціум журналістів-розслідувачів (ICIJ) оприлюднив базу даних, в якій вказані юридичні і фізичні особи, пов'язані з офшорними компаніями. У них потрапив і українець Віктор Баранський.

Цю інформацію журналісти надали морським юристам, щоб дати їм новий інструмент для відстеження та полювання на вкрадені активи.

Нагадаємо, резонансне вбивство журналіста: російську модель Ірину Шейк підозрюють в гіршому.

Як повідомляв Знай.uа опергрупу СБУ з чотирьох офіцерів знайшли вбитими в районі села Малі Копані на Закарпатті біля кордону з Угорщиною.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Також Знай.uа писав, що суд виніс нове рішення по справі вбивства Павла Шеремета. Підозрюваного Андрія Антоненко залишили під вартою до 8 лютого.