Режисер "Ліквідації" Сергій Урсуляк зняв новий комедійний телесеріал під назвою "Одеський пароплав", події якого, за сценарієм, відбуваються в Одесі, хоча насправді багатосерійну стрічку відзняли на кіностудії у Москві та на території анексованого Криму.

Трейлер оприлюднили у мережі.

Федір Добронравов, скріншот відео

В основу фільму лягли розповіді уродженця Одеси, гумориста Михайла Жванецького з 70-х. Ролі в картині виконав той же склад, що і в "Ліквідації": Володимир Машков, Сергій Маковецький, скандальні персони нон-грата в Україні Михайло Пореченков і зірка "Сватів" Федір Добронравов.

Кадр з

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

До них приєдналися Чулпан Хаматова, Ірина Муравйова, Сергій Гармаш та ряд інших російських акторів.

Зйомки частково проходили в студії "Мосфільму" в декораціях, які залишилися після зйомок фільму "Одеса" Валерія Тодоровського, а частково в анексованому Росією Криму в Євпаторії та Севастополі. Тому можливо, що тепер санкційний список заборонених в Україні акторів з РФ наші чиновники розширять через скандальні зйомки фільму.

Марина Александрова, скріншот відео

Робота над телеальманахом "Одеський пароплав" приурочена до 85-річчя Михайла Жванецького.

Нагадаємо, в Одесі вандали зіпсували один з місцевих муралов і замалювали одного з головних героїв серіалу "Ліквідація".

Як повідомляв Знай.іа, продин з Харківських муралов внесли у Книгу рекордів України, як найбільший в нашій країні.

Також Знай.іа писав про феєричне відкриття головної ялинки і не тільки.