В Одесі зафіксували найвищий рівень розлучень в Україні. Найчастіше одеські сім'ї розпадаються після перших п'яти років подружнього життя. Про це розповіли в od-news.com.

Як повідомляється, найчастішою причиною для розлучення (у 30% випадків) є зрада одного з подружжя. На другому місці по частоті – різниця характерів партнерів (20% випадків).

Ще 15% пар вирішують розійтися, тому що їм набридла одноманітність сімейного життя. 10 % шлюбів розвалюються, не витримавши побутових проблем і матеріальних труднощів, ще 10% - через наркотичної або алкогольної залежності партнера.

Абсолютна більшість ініціаторів розлучення – жінки. Вони вирішуються на розірвання шлюбу в 80% випадків. Найбільш нестабільні шлюби – у моряків, і, мабуть, тому Одеса лідирує в цьому показнику. Значно менше розлучень зафіксовано в Західній Україні та в східних областях.

Найчастіше подають на розлучення пари, середній вік яких – від 25 до 40 років.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нагадаємо, що у Харкові засудять трьох комунальників за загибель колеги при аварії на теплових мережах.

Як повідомляв портал Знай.uа, вночі 1 січня в Києві пролунали постріли. Масова бійка, яка переросла в криваву стрілянину, сталася на вулиці Великій Васильківській.

Також портал Знай.uа писав, що за 2019 рік Київ потрясли не мало вбивств, які розбурхали всю Україну.